Krydderolie
8 varianter: chili, citron, hvidløg, røget paprika, ramsløg, røget tang, Karl Johan svampe og til sidst en krydderoliemix med chili, hvidløg og oregano.
Morsø Oliemølle har udviklet nye smagsfulde
krydderolier, hvor helhedsoplevelsen vægtes
højt. Der er udelukkende brugt ægte
koldpresset kvalitets rapsolie og udsøgte
krydderier til disse produkter.
Krydderolien med chili er fortrinlig til at smøre
på brød, pitabrød eller til at pifte pizzaen eller
salaten op, men fungerer også fremragende til
stegning af alt slags kød, hvor en lækker
chilismag ønskes.
Krydderolien med citron er særdeles velegnet til retter med fisk og skaldyr, men passer også godt til salat, pesto eller som tapas olie. Den friske smag af citron giver denne olie mange anvendelsesmuligheder.
Krydderolien med hvidløg er velegnet til wokretter, marinering af kød, retter med pasta, skaldyr eller direkte på pizzaen. Hvidløg har desuden den egenskab, at den fremhæver rettens øvrige smage.
Krydderolien med røget tang er fortrinlig til dressinger, salater og supper, men fungerer også godt til fisk og skaldyr.
Krydderolien med Karl Johan svampe er fortrinlig til madretter hvor den dejlige smag af svampe ønskes, f.eks. pastaretter, gryderetter, supper, salater, brød, tærter mm.
Krydderolien med ramsløg er velegnet til salaten, som dyppelse til brød eller dekorativ topping på suppen og kan med glæde bruges til alle retter, hvor en blid løg/ hvidløgssmag ønskes.
Krydderolien med røget paprika er perfekt til sommerens grillretter, men egner sig generelt rigtig godt til alle retter, hvor der ønskes en lækker røgsmag.
Krydderolien med et mix af hvidløg, oregano og chili er fortrinlig til pasta, pizza, tomatsalat, marinade eller til at dyppe et godt brød.
Nye produkter som gourmet krydderolierne, pesto og urtedip er udviklet med støtte af LAG Thy-Mors